Buiten Yoga

Er is niets fijner dan Yoga beoefenen in de natuur met onze daarvoor opgeleide instructeur. Er komen twee verschillende Yogastijlen tijdens de activiteit aan bod. Te weten Yinyoga en Hathayoga.

Yinyoga heeft als effect dat je meer tot rust komt, ontspanning vindt en beter in je vel komt te zitten. Er ontstaat meer souplesse, ruimte en rust in je systeem, terwijl Hathayoga je meer energie geeft. De focus ligt op beweging van de spieren met de nadruk op het rekken en het versterken van de spieren in je lichaam.

Kinderyoga

Met behulp van yoga wordt de ontwikkeling op motorisch gebied gestimuleerd. De kinderen maken door middel van yoga-houdingen kennis met nieuwe en uitdagende bewegingen.

Spelenderwijs verbetert de motoriek. Coördinatie wordt gestimuleerd door bewust gekozen bewegingsvormen die aangeboden worden tijdens de yogales. Er wordt aandacht besteed aan samenwerking, zelfvertrouwen, het leren kennen en aangeven van grenzen, creativiteit, oplossingsgerichtheid en natuurlijk ontspanning en ontlading.

Locatie

De activiteit zal plaatsvinden in het prachtige natuurgebied rondom Wanssum. Auto’s en fietsmogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig.

Meer informatie

Adres:
  • Sportpark de Meulenbèèk
  • Sportlaan 2
  • 5861CX
  • Wanssum
Tarieven:

Tarieven op aanvraag

Terug naar overzicht