De uitvoering en bewaking van het beleid en de doelstellingen van de stichting ligt in handen van het bestuur van de stichting Maaspark Ooijen-Wanssum en omstreken. Voor vragen, verzoeken en informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via het contactformulier.

Ons bestuur

Het bestuur van de stichting Maaspark Ooijen-Wanssum en omstreken wordt gevormd door een drietal ondernemers. Gedreven ondernemers die niet alleen trots zijn op het werk dat ze doen met hun bedrijven maar ook trots zijn op het mooie gebied waarin zij wonen. Zij verbinden ondernemers, verenigingen en bewoners door samenwerking om de leefbaarheid van het woon- en werkgebied integraal te versterken. Zij doen dit door gebruikmaking van de vele mogelijkheden die het Maaspark Ooijen-Wanssum biedt voor het ontwikkelen van toekomstbestendige dag-arrangementen al dan niet in combinatie met overnachtingsmogelijkheden gericht op de familierecreatie.

Rob Dekkers
Voorzitter
Jurïen Beterams
Secretaris
Guus op den Camp
Penningmeester

Vrijwilligers

Een enthousiast team van vrijwilligers zorgt er geheel belangeloos voor dat het beheer en onderhoud van zowel natuur als openbare ruimtes goed wordt uitgevoerd. Daarnaast zijn de vrijwilligers, die veelal al van kinds af aan in dit gebied zijn opgegroeid, beschikbaar als gids om u te begeleiden in uw tocht door de mooie en afwisselende landschappen die het Maaspark Ooijen-Wanssum te bieden heeft. Bijzondere verhalen worden met u gedeeld en of het nu over de bever gaat of over de smokkelroutes, onze gidsen weten u mateloos te boeien tijdens uw tocht.

Mocht u alleen, met z’n tweetjes of in groepsverband een tocht willen ondernemen onder begeleiding van een gids, kunt u tegen een vergoeding een gids boeken via het contactformulier. U steunt hiermee de stichting Maaspark Ooijen-Wanssum!