Van Wanssum café

Geniet op het terras van een heerlijke lunch, koffie met vlaai of een lekker fris getapt biertje met een borrelhapje. Het is de gemoedelijkheid die het café kleurt waardoor je jezelf heerlijk op je plaats voelt.

Feestje?

Het gezellige Van Wanssum Café is een ideale ruimte voor een feest tot maximaal 150 personen. Door de inrichting is het echter ook al gezellig met 25 personen. Er zijn verschillende opties met betrekking tot de drankjes. 
Wat lekkers voor erbij kan natuurlijk niet ontbreken! Zelf bieden ze verschillende borrelhapjes, zie de borrelkaart. Voor groepen vanaf 10 personen geven ze je ook de mogelijkheid om hun eigen catering, Smaken & Zo, in te laten vliegen. Een uitgebreide luxe lunch of een diner/bbq vanaf de ofyr. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Vergadering/workshop

Ze hebben bij Van Wanssum een apart zaaltje voor maximaal 25 personen. Voor groepen boven de 10 personen kun je terecht buiten de openingstijden. De maximale grootte voor een groep buiten de openingstijden is 50 personen. Een pauze nodig? Geen probleem! Ze verzorgen ook een lunch, diner of borrel op maat.

Meer informatie

Adres:
  • Van Wanssum Cafe
  • Venrayseweg 2A
  • 5861 BD
  • Wanssum
Ga naar de website
Terug naar overzicht